>Kohtasin eilen kaunottaria….

by Michael Tillman

>

Monen kirjoittajan verbaalinen sammio on näinä päivinä samea ja sotkuinen. Iltalehtijournalismi on leviämässä hyvää vauhtia blogeihin. Onneksi iltapäivälehdistön nettisivujen perusteella voi päätellä sen, että lehdet ovat löytäneet jo uusia luita kaluttavaksi. Osa blogeista järsii edelleen vaalirahoitusta.

Mitä enemmän julkisuuteen tulee SAK:n antamia ja kokoomuksen saamia rahasummia, sen hiljaisemmaksi rakkikoirat käyvät. SAK:n antamat ja kokoomuksen saamat rahat eivät suinkaan ole samoja. Kyllä SAK:n rahat ovat aina menneet hyvään tarkoitukseen. Viimeksi näimme niillä tehtyjä vaalimainoksia, joissa Oiva Lohtander mässäili ruokapöydässä. Kokoomuksen saamat rahat tuntuvat tulevan taas samoilta lahjoittajilta, jotka kepuleita tukevat. Porvari on nukkunut yönsä huonosti ja varmistaa kaikki vaihtoehdot. Rahaa kaikille, jotka punaista vaaraa vastustavat.

Jos edellä kirjoittamani perusteella luulette, että meidän tontilla on liputettu vappuna, niin erehdytte surkeasti.

Mutta nyt liikkeelle. Menen katsomaan opiskelijoita, lukemaan ehkä huoltoaseman baariin Tukiaisen siskoksista ja vertailemaan ruohonleikkureiden ominaisuuksia. Ruoho kasvaa kovaa vauhtia ja minunkin on kohta ryhdyttävä hoitamaan puutarhaani. Tukiaisen siskoksista toinen, vielä pimennossa ollut, oli ottanut viinaa ja unilääkkeitä sekaisin. Varmuuden vuoksi hän oli mennyt lentokoneen vessaan tupakalle. Kyllä kaunotar semmoisella toiminnalla jo julkisuuteen pääsee.

Kuvassa on joutsenkaunotar, jonka näin eilen. Heitä oli levähtämässä kaikkiaan noin 50 eräällä rauhallisella järvellä valtatien varressa. Tämä kaunotar ei millään halunnut julkisuuteen, taikka sitten hänellä oli vain kova nälkä. Joka tapauksessa tässä hän pyllistää kaikille halpa- arvoisille julkisuuspimuille.